torstai 25. huhtikuuta 2013

Mieletön treenivideolöytö ja lisämotskua ihan tilaamatta

Jestas minkä löydön tein! Kahlasin vähän läpi Katrin Fit you too!-blogia ja bongasin ihan huikeen treenivideon huhtikuun alusta. Muutoinkin koko postaus on helkkarin osuva. Ilmaisen karkin bileet osoittautuvat liian usein minullekin vastustamattomaksi haasteeksi.. Ja haasteeksi se tulee osoittautumaan tuo treenikin.

Mainitsin eilen sporttikyssäreiden yhteydessä, että olen aiemmin seurannut ahkerasti vapaaottelua ja erityisesti UFC on ollut lähellä sydäntä. Senkin takia tuo Katrin tekemä video iski - sillä kyseessä on itsensä Randy Couturen luoma treeniohjelma!!

Katri toteaa videolla, että treeni on nopea, mutta tehokas. Siihen menee alkulämmittelyineenkin vain noin 30 minuuttia - toki jokainen tekee omalla temmollaan ja näin, mutta nopeasta ja terävästä treenistä on nyt kyse. Se sopii mulle, koska meinaan tehdä tuon setin huomenna aamulla ja jotta ehdin duuniin, mutta saan riittävän treenin aikaiseksi (seuraava punttispäivä maanantaina, kiitos mökkihöntsäilyn ja punaviineilyn - AUTS) ja voin ehkä paremmin mielin lähteä sitten viikonlopun viettoonkin...

No joo, mut idea on siis tehdä kuuden kierroksen verran seitsemää liikettä, kutakin 8 toistoa. Siis:
  • 6 kierrosta
  • 7 liikettä
  • 8 toistoa
Ja ne liikkeet?
  1. Kulmasoutu
  2. Pystysoutu
  3. Pystypunnerrus edestä
  4. Hyvää huomenta
  5. Askelkyykky (molemmille jaloille)
  6. Kyykky-pystypunnerrus-yhdistelmä
  7. Suorinjaloin maastaveto
Näistä pelkään, että hyydyn totaalisesti kuudennen liikkeen kohdalla, koska mun hartiat ei vaan oo mistään kotosin. En jaksa varmasti tehdä Katrin tavoin 18kg niskassani tätä treeniä, mutta ajattelin olla realisti ja lähteä liikenteeseen 10kg taakalla. Jos tuntuu, että on ihan kevyttä kauraa (no TUSKIN tuntuu!) niin siirryn 12,5kg kimppuun ja sillä mennään. Turha lähtee kukkoilemaan, kun ei nää pikkumuijan olkapäät ei pinaattia ole vielä syöneet. Kerron sitten huomenna, miten meni - mut tarkoitus olis heti ennen seiskaa iskee salille ja kohdata tää meikäläisen mittakaavassa ihan kohtalainen haaste. Wish me luck!! :)

Tsemppiä kaikille hurjasti treeniin ja huomiseen - sit se on viikonloppu, ja kuinka makeelta SE hei tuntuu??! IHANAA!



Tänään tuli tehtyä:
  • Crosstrainer 20min, 4,2 km, 210 kcal
  • Salitreeni 60-70min
    • punnerrus + mave + dippi + mave-sarja 12kg kahvakuulilla x 8 x 3
    • penkille nousu yhdellä jalalla, kuula kattoon suorille käsille, toinen jalka koukkuun eteen x 8 molemmat jalat x 3
    • ojentajat penkillä 8kg kahvakuulalla x 12 x 3
    • heilautus 10kg kahvakuulalla x 10 x 3
    • pystysoutu 10kg kahvakuulalla x 10 x 3
    • kulmasoutu 12kg kahvakuulalla x 10 x 3
    • hauiskääntö 10kg tangolla x 12 x 3
    • Päälle vielä Elisalta, Start living your best life-blogista pöllitty vatsalihashaaste.
Nappasin Elisalta siis haasteen ensimmäisen osan. Kaiken kaikkiaan aion ottaa haasteen treeniini mukaan pari kertaa viikossa haasteen mukaisessa järjestyksessä. Tän ykkösen tyyppisesti olen kyllä tähän mennessäkin hyvin pitkälti joka treenin yhteydessä vatsoja treenannut - mutta saanpahan nyt vaihtelua paremmin! :)



PS. Ensi viikolla ajattelin ottaa kokeiluun tämän Nanan postaaman superhoukuttelevan ja tuskallisen oloisen kahden liikkeen treenin. Muutoinkin Nanan blogi on motivaatiobooster big time!!


PPS. En ole eläinhulluudestani huolimatta hirveesti mitään eläinjuttuja tänne laittanut, mutta tää nyt sivuuttaa treenausta tavallaan.. ;) Nimittäin tämä, kuvassa demonin näköinen kissanrääpäle on ottanut omaksi hengailumestakseen juuri minun salikassini - kun taas kolli on lähes muuttanut Hiihtäjän treenikassiin.


Mun oli pakko jakaa tää kuva, koska tää näky alkaa toistua jo ihan päivittäin. Lisäksi tolla ton otuksen hengailulla mun kamojen päällä on se ikävä efekti, että jokainen astmaatikko saa kohtauksen kun astelen salille nykyään. Hups ja anteeks! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!