perjantai 5. huhtikuuta 2013

Minttusuklaata palkkariksi, kiitos!

Fitnesstukun toimituskuluttomista päivistä innostuneena päätin nyt kokeilla Star Nutritionin minttusuklaan makuista protskujauhetta, jota ainakin lafkan omilla sivuilla porukka on kovasti kehunut. Itsehän voisin elää minttusuklaalla ja tilasinkin samalla kertaa näitä:



Mmmmmm - niin hyvää!! Sitä paitsi herkkulakkoillessakin noi on sallittujen listalla, vaikka ihan liian hyviä ovatkin. ;) No, harvemmin patukoita tulee ns. käyttötarkoituksensa lisäksi muutoin kyllä syötyä. Poikkeuksena kiireiset päivät, jolloin en ehdi syödä kunnon lounasta (EHDOTON FAIL) ja jyrsin jossain auton auton ratin takana maantiellä patukan ja hedelmää. Ehkä omituisin eväshetki toteutui juuri kiireestä johtuen muuten eilen klo 21.00 jälkeen Utin ABC:llä - tai tarkemmin sanottuna sen pihaan parkkeeraamassani autossa. Söin nälkääni Valion Pro Feel-vadelmaprodejugurttia kuin en ruokaa olisi koskaan nähnytkään. Ohi kulkeneet rekkamiehet katsoivat pitkään.

Jugurtista voin sanoa sen verran, että sitä vaivaa sama kuin sarjan rahkojakin - aivan käsittämätön raskaus. Se tietysti kuuluu asiaan, mutta aivan liian pitkään kurrilla (rasvaton maito) ja muilla rasvattomilla maitotuotteilla eläneenä nuo vaan tuntuu suussa niin järkyttävävän paksulta ja raskaalta. Sekä vadelmajugussa että aprikoosirahkassa ollut vähän samalla tavalla karvas maku, kuin useissa prodepatukoissa, mutta tykkään kyllä molemmista silti ja aion syödä niitä jatkossakin. Saman sarjan prodejuomat ovat hieman turhan makeita, mutta silti ihan huippuhyviä välipaloja. Maitokahvin makuinen Valion ProFeel-juoma toimii sitä paitsi aamuisin hyvänä kahvin korvikkeena heti treenin päälle!


Tänään tuli tehtyä:

Aamu:
  • metsälenkki 55min
Ilta:
  • 30min juoksu matolla
  • salitreeni n. 60min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!